Facebook API Data

Het effectief analyseren van Facebook API data is cruciaal voor het maximaliseren van je online advertentie-impact. Het bijhouden van deze gegevens kan echter een uitdaging zijn. Het dagelijks exporteren van gegevens naar Excel en het samenvoegen van deze bestanden is tijdrovend en niet optimaal. Een efficiëntere oplossing is een Facebook Ads API-koppeling, die ervoor zorgt dat je altijd up-to-date bent met de resultaten van je Facebook Ads-campagnes.

facebook-ads-data

Facebook Ads API-koppeling

Met een Facebook Ads API-koppeling heb je altijd toegang tot je Facebook Ads-data. Zowel advertentiecampagnes, klikken, vertoningen, als kosten en conversies kunnen met een koppeling uit de Facebook Ads API worden opgehaald.

Dankzij deze koppeling zijn je Facebook Ads-gegevens altijd beschikbaar, kun je de prestaties van je campagnes monitoren, de effectiviteit van je advertenties en doelgroepen beoordelen, en je advertentiebudget efficiënter beheren.

Naast de API-koppeling voor Facebook Ads, breng je je marketinganalyse naar een hoger niveau met een geïntegreerd Online Marketing Dashboard.

Facebook Ads Dashboard

Wanneer je online marketingactiviteiten omvatten meerdere kanalen zoals Facebook Ads, Google Ads, Instagram, Amazon, bol.com en je eigen webshop, kan het behouden van overzicht een uitdaging zijn. Hoe houd je grip op al deze gegevens, kosten en opbrengsten?

Een geïntegreerd Online Marketing Dashboard biedt de perfecte oplossing. Hiermee heb je al je gegevens, van alle kanalen, inclusief kosten en opbrengsten, overzichtelijk op één plek. Wij zorgen voor een naadloze integratie van alle data, zodat je op elk moment eenvoudig de prestaties van je online marketing kunt evalueren.

Facebook API Data in Power BI

Microsoft Power BI is een populaire tool die bedrijven gebruiken om data efficiënt te verwerken en te visualiseren. Door je Facebook Ads data automatisch op te halen en deze te visualiseren in Power BI, til je je marketinganalyses naar een hoger niveau.

Meer winst uit je Facebook Ads Data

Met behulp van onze tool en de vele beschikbare koppelingen, krijg je snel inzicht in de verbanden tussen alle marketingkanalen. Dit helpt je om repetitief werk te vermijden en het maximale uit je online marketinginspanningen te halen.