Woocommerce API Data

Woocommerce API data correct kunnen analyseren is cruciaal wanneer WooCommerce een belangrijk onderdeel van je online marketingstrategie en CRM-beheer is. Het verzamelen van die data kan echter een uitdaging zijn. Gelukkig biedt een WooCommerce API koppeling uitkomst, waardoor je altijd up-to-date bent met de resultaten van je webshop.

woocommerce-api-data

WooCommerce API koppeling

Met een WooCommerce API koppeling heb je al je WooCommerce data altijd beschikbaar. Zowel verkoop- als productgegevens kunnen met een koppeling uit de API van WooCommerce worden gehaald.

Hierdoor zijn je WooCommerce-resultaten altijd inzichtelijk. Je ziet welke producten goed verkopen, welke producten meer aandacht nodig hebben en hoe je webshop presteert op het gebied van klantrelatiebeheer.

Naast de API koppeling voor WooCommerce, til je je marketing- en CRM-analyse écht naar een hoger niveau.

Online Marketing Dashboard

Een Online Marketing Dashboard biedt de uitkomst voor het behouden van overzicht wanneer je op verschillende kanalen online marketing voert en WooCommerce-data wilt integreren. Wij verbinden alle data naar één plek zodat je in een handomdraai op elk gegeven moment kan zien hoe het ervoor staat met je marketingkanalen en je WooCommerce-webshop.

CRM Dashboard

Door je WooCommerce API Data te integreren in een CRM Dashboard, heb je een compleet beeld van je klantrelatiebeheer en de prestaties van je webshop. Zo kun je eenvoudig verbanden leggen tussen je marketingactiviteiten en de resultaten binnen je WooCommerce-platform, en zo je bedrijfsvoering verder optimaliseren.

WooCommerce data in Power BI

Microsoft Power BI is een tool die veelal gebruikt wordt door organisaties om data snel in te kunnen laden en te visualiseren. Wanneer je het ophalen van je WooCommerce data laat automatiseren en de data vervolgens te visualiseren in bijvoorbeeld Power BI, zet je een grote stap in de goede richting wat betreft je marketing- en CRM-analyses.

Meer winst uit je Woocommerce Data

Door gebruik te maken van tientallen mogelijke koppelingen laat onze tool je in een oogopslag verbanden tussen alle kanalen zien, voorkom je repetitief werk en haal je nog meer winst uit je WooCommerce-webshop en online marketingkanalen.