Hubspot API Data

Het effectief analyseren van je Hubspot API Data met je CRM- en marketinggegevens is essentieel om het maximale uit je klantrelaties en marketinginspanningen te halen. Het verzamelen van deze gegevens kan echter een uitdaging zijn. Dagelijks meerdere exports maken naar Excel en deze bestanden samenvoegen is tijdrovend en verre van ideaal. Een efficiëntere oplossing is een Hubspot API-koppeling, die ervoor zorgt dat je altijd up-to-date bent met de resultaten van je CRM-activiteiten en marketingcampagnes.

hubspot-api-koppeling

Hubspot API Koppeling

Met een Hubspot API-koppeling heb je altijd toegang tot je Hubspot CRM- en marketinggegevens. Zowel klantgegevens, verkoopkansen, e-mailcampagnes als sociale media-statistieken kunnen met een koppeling uit de Hubspot API worden opgehaald.

Dankzij deze koppeling zijn je Hubspot gegevens altijd inzichtelijk, zie je welke klanten en projecten de meeste aandacht nodig hebben, en krijg je inzicht in je marketingcampagnes en bedrijfsprocessen.

Andere koppeling nodig? Bekijk al onze API Koppelingen

CRM Dashboard

Het behouden van overzicht kan soms lastig zijn wanneer je CRM-gegevens verspreid zijn over verschillende systemen en applicaties. Hoe houd je de controle over al deze gegevens, en hoe maak je de juiste beslissingen op basis van deze informatie?

Een geïntegreerd CRM Dashboard biedt de perfecte oplossing. Hiermee heb je al je CRM-gegevens, vanuit Hubspot en eventuele andere systemen, overzichtelijk op één plek. Wij zorgen voor een naadloze integratie van alle data, zodat je op elk moment eenvoudig de prestaties van je klantrelaties en bedrijfsprocessen kunt evalueren.

Hubspot Data in Power BI

Microsoft Power BI is een veelgebruikte tool om data efficiënt te verwerken en te visualiseren. Door je Hubspot data automatisch op te halen en deze te visualiseren in Power BI, til je je CRM-analyses en marketinginzichten naar een hoger niveau.

Met behulp van onze tool en de vele beschikbare koppelingen, krijg je snel inzicht in de verbanden tussen alle CRM- en marketinggegevens. Dit helpt je om repetitief werk te vermijden en het maximale uit je klantrelaties en marketinginspanningen te halen.

Online Marketing Dashboard

Het succes van je online marketingactiviteiten hangt af van de inzichten die je kunt verkrijgen uit je marketinggegevens. Een geïntegreerd Online Marketing Dashboard helpt je om al je marketinggegevens, vanuit Hubspot en andere marketingkanalen, overzichtelijk op één plek te verzamelen.

Met een duidelijk overzicht van je online marketinggegevens, kun je betere beslissingen nemen en je marketingstrategie verder optimaliseren. Het Online Marketing Dashboard biedt je de mogelijkheid om de prestaties van je marketingcampagnes in één oogopslag te evalueren en bij te sturen waar nodig.