Simplicate API Data

Het effectief analyseren van je Simplicate API data en je CRM-gegevens. Dit is essentieel om het maximale uit je klantrelaties en bedrijfsprocessen te halen. Het verzamelen van deze gegevens kan echter een uitdaging zijn. Dagelijks meerdere exports maken naar Excel en deze bestanden samenvoegen is tijdrovend en verre van ideaal. Een efficiëntere oplossing is een Simplicate API-koppeling, die ervoor zorgt dat je altijd up-to-date bent met de resultaten van je CRM-activiteiten.

simplicate-api-koppeling

Simplicate API Koppeling

Met een Simplicate API-koppeling heb je altijd toegang tot je Simplicate CRM-gegevens. Zowel klantgegevens, verkoopkansen, projecten als urenregistratie kunnen met een koppeling uit de Simplicate API worden opgehaald.

Dankzij deze koppeling zijn je Simplicate gegevens altijd inzichtelijk, zie je welke klanten en projecten de meeste aandacht nodig hebben, en krijg je inzicht in je salesfunnel en bedrijfsprocessen.

Naast de API-koppeling voor Simplicate, breng je je CRM-analyse naar een hoger niveau met een geïntegreerd CRM Dashboard.

Andere koppeling nodig? Bekijk al onze API Koppelingen

CRM Dashboard

Het behouden van overzicht kan soms lastig zijn wanneer je CRM-gegevens verspreid zijn over verschillende systemen en applicaties. Hoe houd je de controle over al deze gegevens, en hoe maak je de juiste beslissingen op basis van deze informatie?

Een geïntegreerd CRM Dashboard biedt de perfecte oplossing. Hiermee heb je al je CRM-gegevens, vanuit Simplicate en eventuele andere systemen, overzichtelijk op één plek. Wij zorgen voor een naadloze integratie van alle data, zodat je op elk moment eenvoudig de prestaties van je klantrelaties en bedrijfsprocessen kunt evalueren.

Simplicate Data in Power BI

Microsoft Power BI is een populaire tool die bedrijven gebruiken om data efficiënt te verwerken en te visualiseren. Door je Simplicate data automatisch op te halen en deze te visualiseren in Power BI, til je je CRM-analyses naar een hoger niveau.

Met behulp van onze tool en de vele beschikbare koppelingen, krijg je snel inzicht in de verbanden tussen alle CRM-gegevens. Dit helpt je om repetitief werk te vermijden en het maximale uit je klantrelaties en bedrijfsprocessen te halen.

HR Dashboard

Binnen Simplicate zijn er naast CRM-gegevens ook HR-gegevens beschikbaar. Door een geïntegreerd HR Dashboard te creëren, krijg je inzicht in zaken zoals personeelsgegevens, verlofregistratie, en declaraties. Met een duidelijk overzicht van je HR-gegevens kun je betere beslissingen nemen op het gebied van personeelsmanagement en het algehele functioneren van je organisatie verbeteren.