Google Ads Data

Het effectief analyseren van Google Ads marketing data is essentieel voor het optimaliseren van je online advertentiecampagnes. Echter, het verzamelen van deze gegevens kan een uitdaging zijn. Dagelijks meerdere exports maken naar Excel en deze bestanden samenvoegen is verre van ideaal. Een betere oplossing is een Google Ads API-koppeling die ervoor zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de prestaties van je Google Ads-campagnes.

google-ads-data

Google Ads API-koppeling

Met een Google Ads API-koppeling heb je altijd toegang tot je Google Ads-gegevens. Zowel advertentiecampagnes, klikken, vertoningen, als kosten en conversies kunnen met een koppeling uit de Google Ads API worden opgehaald.

Hierdoor zijn je Google Ads-gegevens altijd inzichtelijk, kun je de prestaties van je campagnes volgen, de effectiviteit van je zoekwoorden en advertenties beoordelen, en je advertentiebudget beter beheren.

Google Ads Data Dashboard

Het behouden van overzicht kan soms lastig zijn wanneer je online marketing voert op meerdere kanalen zoals Google Ads, Facebook, Instagram, Amazon, bol.com en je eigen webshop. Hoe houd je de controle over al deze gegevens, kosten en opbrengsten?

Een Online Marketing Dashboard biedt hiervoor de uitkomst. Hierdoor heb je al je data, van alle kanalen, met alle kosten en baten op één plaats. Wij verbinden alle data naar één plek zodat je in een handomdraai op elk gegeven moment kan zien hoe het ervoor staat.

Google Ads Data in Power BI

Microsoft Power BI is een tool die veel organisaties gebruiken om data snel in te laden en te visualiseren. Door je Google Ads data automatisch op te halen en deze te visualiseren in Power BI, maak je een grote stap vooruit in je marketinganalyses.

Meer winst uit je Google Ads Data

Onze tool maakt gebruik van talrijke mogelijke koppelingen en laat je in een oogopslag verbanden tussen alle kanalen zien. Hiermee voorkom je repetitief werk en haal je nog meer uit je online marketingkanalen.